Ieiet / Login Reģistrēties / Register
Ieiet / Login Reģistrēties / Register
  • EnglishEstonianLatvian
  • Ieiet
€2.80
100 % tīra ēteriskā eļļa, Benzoe INCI: Styrax tonkinensisIzcelsme: TaizemeIeguve: ekstrakcija no auga sveķiem. Pēc konsistences atgādina biezu sīrupu. Benzoe ēteriskās eļļas aromāts ir bagātīgs, silts un spēcinošs. Iedarbojas nomierinoši, mazina stresu un kliedē depresiju. Ir antiseptiska ar savelkošu iedarbību un pretiekaisuma īpašībām, dziedē akni, ievainojumus, mazina apsārtumu. Kosmētikas produktos...
Skaits

100 % tīra ēteriskā eļļa, Benzoe

INCI: Styrax tonkinensis
Izcelsme: Taizeme
Ieguve: ekstrakcija no auga sveķiem.

Pēc konsistences atgādina biezu sīrupu.

Benzoe ēteriskās eļļas aromāts ir bagātīgs, silts un spēcinošs. Iedarbojas nomierinoši, mazina stresu un kliedē depresiju. Ir antiseptiska ar savelkošu iedarbību un pretiekaisuma īpašībām, dziedē akni, ievainojumus, mazina apsārtumu.

Kosmētikas produktos izmanto sausai arī saplaisājošai ādai, jo veicina brūču sadzīšanu. Benzoe attīra ādu, sašaurina poras, veicina ādas elastību un uzlabo asins cirkulāciju. To pievieno masāžas eļļām vai vannai, lai atvieglotu ādu no vispārējām niezēm un sāpēm, der arī pret artrītu un rematismu, atvieglo muskuļu stīvumu. 

Tilpums: 5ml

Pievienots vēlmju sarakstam:
Vēlmju saraksts
Pievienots iepirkuma grozam:
Iepirkuma grozs