Ieiet / Login Reģistrēties / Register
€2.86
INCI: Amyris balsamifera 100% tīra ēteriskā eļļa, Haiti Amiriss ēteriskā eļļa ir nedaudz viskoza, gaiši dzeltenā krāsā ar deguša koksnes aromātu. Amirisu iegūst no zariem un koksnes, tos destilējot ar tvaiku. Amirisam ir nomierinoša ietekme uz cilvēka centrālo nervu sistēmu, psihi un to efektīvi izmanto, lai noņemtu spriedzi un stresu. Amirisa ēteriskai...
Skaits

INCI: Amyris balsamifera

100% tīra ēteriskā eļļa, Haiti

Amiriss ēteriskā eļļa ir nedaudz viskoza, gaiši dzeltenā krāsā ar deguša koksnes aromātu. Amirisu iegūst no zariem un koksnes, tos destilējot ar tvaiku. Amirisam ir nomierinoša ietekme uz cilvēka centrālo nervu sistēmu, psihi un to efektīvi izmanto, lai noņemtu spriedzi un stresu. Amirisa ēteriskai eļļai ir pretiekaisuma iedarbība, tā maigi iedarbojas uz ādas iekaisušām zonām. Eļļas sausinošo efektu izmanto kosmētikas produktos, kas domāti taukainai ādai. Tāpat to izmanto pie masāžas eļļām un smaržām.

Pievienots vēlmju sarakstam:
Vēlmju saraksts
Pievienots iepirkuma grozam:
Iepirkuma grozs