Ieiet / Login Reģistrēties / Register
€3.20
INCI: syzygium aromaticum 100% tīra ēteriskā eļļa, Šrilanka Krustnagliņas ēterisko eļļu iegūst nevis no mums zināmiem neļķu ziediem, bet  no mūžzaļiem krustnagliņu kokiem, kas aug galvenokārt tropu zemēs. Eļļu iegūst no zariem, lapām un pumpuriem. Bet viskvalitatīvākā ir krustnagliņu eļļa, kas iegūta no pumpuriem. Ēteriskā eļļa ir spēcīga ar asu, pikanti...
Skaits

INCI: syzygium aromaticum

100% tīra ēteriskā eļļa, Šrilanka

Krustnagliņas ēterisko eļļu iegūst nevis no mums zināmiem neļķu ziediem, bet  no mūžzaļiem krustnagliņu kokiem, kas aug galvenokārt tropu zemēs.

Eļļu iegūst no zariem, lapām un pumpuriem. Bet viskvalitatīvākā ir krustnagliņu eļļa, kas iegūta no pumpuriem. Ēteriskā eļļa ir spēcīga ar asu, pikanti vircotu un saldu augļu smaržu.

Pievienots vēlmju sarakstam:
Vēlmju saraksts
Pievienots iepirkuma grozam:
Iepirkuma grozs