Pačūlija ēteriskā eļļa (Saflora), 5ml

Pieejams
SKU: 1000430

Regular price €5.12 | ietaupījums €-5.12 (Liquid error (sections/product-template line 234): divided by 0% atlaide)

/
ar PVN

APRAKSTS

Sastāvs: 100% tīra pačūlijas ēteriskā eļļa.
INCI nosaukums: pogostemon cablin eļļa.
Parastā ekstrakcijas metode: no jaunajām lapām destilēts tvaiks.
Izcelsme: Indonēzija. Sertifikāts: organisks.

Aromāts: bagāts, salds, pikants un muskuss.
Aromāts ir arī lieliski piemērots cīņā pret depresiju un trauksmi. Tam ir lieliskas diurētiskas īpašības, kā arī tas palīdz mazināt celulītu, vienlaikus stimulējot ādas šūnu atjaunošanos, paātrinot dzīšanu un novēršot neglītu rētu veidošanos brūču dzīšanas laikā. Auga dzimtene ir Malaizija un Indija, kur to sauc par pučaputu. Vārds ir atvasināts no Hindustānas vārda patch, kas nozīmē zaļš un ilai, kas nozīmē lapu. Tas tika novietots starp Indijas kašmira lakatiem ceļā uz Viktorijas laika Angliju, lai aizsargātu preces no kodēm, un bez šīs raksturīgās žāvētu pačūlijas lapu smaržas šalles nevarētu pārdot Anglijā.
Pačūlijas eļļai ir nomierinoša un līdzsvarojoša iedarbība uz emocijām un izdzen letarģiju, vienlaikus uzlabojot prātu, cīnoties ar depresiju un trauksmi. Tiek arī teikts, ka pačūlijas rada mīlas atmosfēru.
Efektīvs sēnīšu un baktēriju infekciju gadījumā un lieliski palīdz pret kukaiņu kodumiem. To var izmantot arī kā kukaiņu atbaidīšanas līdzekli, un to izmanto arī kā atbalstu, lai cīnītos ar jebkādu vielu atkarību. Tas efektīvi cīnās ar ūdens aizturi un iznīcina celulītu, mazina aizcietējumus un palīdz samazināt lieko svaru. Turklāt tai ir lieliska dezodorējoša iedarbība, un tas palīdz, ja jūtat karstumu un apgrūtinājumu, vienlaikus atdzesējot iekaisumus. Uz ādas šī eļļa ir viena no aktīvākajām un ir lielisks audu reģenerators, kas palīdz stimulēt jaunu ādas šūnu augšanu.

Tilpums: 5ml

14
Pačūlija ēteriskā eļļa (Saflora), 5ml

Pačūlija ēteriskā eļļa (Saflora), 5ml

Nesen skatītie produkti

Grozs