Ieiet / Login Reģistrēties / Register
€3.20
INCI: rosmarinus officinalis 100% tīra ēteriskā eļļa Izcelsme : Tunisa Rozmarīns ir krūms, kas aug dažās Rietumeiropas valstīs, Mazāzijā un ASV, eļļu iegūst no rozmarīna lapām. Kopš seniem laikiem rozmarīns ir tīrības un uzticības simbols.  
Skaits

INCI: rosmarinus officinalis

100% tīra ēteriskā eļļa

Izcelsme : Tunisa

Rozmarīns ir krūms, kas aug dažās Rietumeiropas valstīs, Mazāzijā un ASV, eļļu iegūst no rozmarīna lapām. Kopš seniem laikiem rozmarīns ir tīrības un uzticības simbols.

 

Pievienots vēlmju sarakstam:
Vēlmju saraksts
Pievienots iepirkuma grozam:
Iepirkuma grozs