Aveņu sēklu eļļa (Saflora), 30ml

Pieejams
SKU: 1002303

Regular price €7.60 | ietaupījums €-7.60 (Liquid error (sections/product-template line 234): divided by 0% atlaide)

/
ar PVN

APRAKSTS

Aveņu sēklu eļļa

Dabīgs UV filtrs, aizsargā ādu no saules gaismas un samazina to kaitīgo ietekmi. Piemērots dehidrētai, problemātiskai ādai ar pinnēm vai komedoniem, vaļīgai ādas kopšanai.


Sastāvdaļas: rubus idaeus sēklu eļļa (100% tīra auksti spiesta aveņu sēklu eļļa).

Aveņu sēklu eļļa ir auksti spiesta no aveņu Rubus idaeus sēklām.

 Aveņu sēklu eļļa ir slavena kosmētikā kā dabisks UV filtrs, jo satur dabiskos karotinoīdus, kuriem piemīt sauļošanās īpašības. Tā ir arī bagāta ar antioksidantiem, kas palīdz nomierināt ādu un pasargā to no fotonovecošanās un brīvajiem radikāļiem, kas veidojas, pakļaujot UV stariem. Aveņu sēklu eļļai, tāpat kā kviešu dīgļu eļļai, ir viens no augstākajiem E vitamīna saturiem starp nesējeļļām.

Aveņu sēklu eļļa palīdz saglabāt ādas elastību un optimālu mitrināšanu, stimulē kolagēna ražošanu un samazina saules gaismas kaitīgo ietekmi. Tāpēc šī eļļa ir ļoti ieteicama, lai iegūtu skaistu un drošu iedegumu. To var lietot pirms un pēc sauļošanās (īpaši ar piparmētru ūdeni). Aveņu sēklu eļļa ir lieliska piedeva jūsu krēmam, lai palielinātu tā SPF.

Aveņu sēklu eļļai ir barojoša un atjaunojoša iedarbība uz ādu. Maskas un aplikācijas ar šo eļļu palīdzēs saglabāt ādas mitrumu un svaigumu.Piemērots sausai un nobriedušai ādai.

Šī eļļa ieteicama problemātiskas ādas kopšanai, lieliski nomierina ādu, mazina apsārtumu un kairinājumu. Laba bāzes eļļa ādas kopšanai ar noslieci uz pūtītēm. Palīdz atbrīvoties no melnajiem punktiem un komedoniem.

Izcelsmes valsts: Polija.
Tilpums: 30ml

4
Aveņu sēklu eļļa (Saflora), 30ml

Aveņu sēklu eļļa (Saflora), 30ml

Nesen skatītie produkti

Grozs