Ieiet / Login Reģistrēties / Register
€7.35
Sezama eļļa satur E un K vitamīnus, fitosterolus, kā arī omega 3 un omega 6 taukskābes. Lietošana veselības profilaksē. Eļļa ir ļoti populāra ajūrvedā. Galvenā eļļa negatīvas enerģijas noņemšanai. Sezama eļļa harmonizējoši iedarbojas uz ādu un visu organismu. Kavē t.s. „brīvo radikāļu veidošanos. Pretcelulīta un pretstriju līdzeklis. Lietošana ārstniecībā (palīglīdzeklis)....
Skaits

Sezama eļļa satur E un K vitamīnus, fitosterolus, kā arī omega 3 un omega 6 taukskābes.
Lietošana veselības profilaksē.
Eļļa ir ļoti populāra ajūrvedā. Galvenā eļļa negatīvas enerģijas noņemšanai. Sezama eļļa harmonizējoši iedarbojas uz ādu un visu organismu. Kavē t.s. „brīvo radikāļu veidošanos. Pretcelulīta un pretstriju līdzeklis.

Lietošana ārstniecībā (palīglīdzeklis). Psoriāzes un ekzēmas slimniekiem – labs līdzeklis nomazgāšanai. Iekšķīgi lieto gastrīta gadījumos.

Lietošana kosmētikā. Tā efektīvi baro, mitrina ādu, izlīdzina un piedod tai elastīgumu un atsperīgumu. Izmanto sausas, grumbainas, lobošās ādas kopšanai. Noņem sausumu, kairinājumu, atjauno ūdens – lipīdu barjeru. Eļļa uzlabo asinsriņķošanu ādas kapilāros, uzlabo ādas apgādi ar skābekli un barības vielām.
Lieto ārīgi – masāžām, ādas, nagu un matu kopšanai.
Atjauno matu krāsu, nostiprina un baro matu saknes, aizkavē plikpaurības rašanos.
Sezama eļļai piemīt saules UV starojuma aizsardzības īpašības ( SPF 4 – 6 ).
Eļļai ir sildoša iedarbība uz ādu, tāpēc to nav ieteicams lietot cilvēkiem ar paaugstinātām svīšanas izpausmēm.

Lietošana kulinārijā. Eļļu lieto gatavojot zaļumu salātus. Grauzdētu sezama riekstu eļļu lieto austrumu ēdienu gatavošanā.

Tilpums 250ml

Ražots Latvijā

Pievienots vēlmju sarakstam:
Vēlmju saraksts
Pievienots iepirkuma grozam:
Iepirkuma grozs