Augu valsts ēdienu pavārgrāmata - 151 garšīgas dzīves recepte.Grāmatas autore: Inese DāvidsoneGrāmatā 216 lpp. Dažādu valstu ēdieni, visām gaumēm un prasībām. Lielā recepšu dažādība ļauj izmantot šo grāmatu visām maltītēm,...
Šī ir neparasta pavārgrāmata; tā dod ne tikai ēdienu receptes, bet aicina aizraujošā ceļojumā pa senās garīgās kultūras valstību. Grāmata iepazīstina ar tradīcijām, uz kurām balstās slavenā Indijas veģetārā virtuve;...
Autors Baiba Kranāte. Pieredzes un atklāsmes grāmata par dzīvi paradigmu maiņu laikā. Esejas -aktivācijas vārdnīcas formā. Pieredzes un atklāsmes grāmata par dzīvi paradigmu maiņu laikā. Esejas -aktivācijas. Iekļauti QR kodi,...
Hennas mākslas tehnika ir senatnīga, maģiska, autentiska un ļoti jaudīga. Tā ļauj atraisīt potenciālus un talantus, atbrīvo enerģijas blokus un veldzē dvēseli. Zīmējumu krāsošana sniedz mieru, līdzsvaru, harmoniju un saskaņu...
Kamasūtra skolo dzīves baudīšanas mākslā. Ir jāiemācās atraisīties un krāsošanas tehnika ir lieliska iespēja tam ļauties. Hennas zīmējumi ir noslēpumaini un maģiski, un autores izvēlētā zīmējumu tematika ļauj aizsniegt enerģijas...
Rokasgrāmata ir pirmais latviešu valodā publicētais darbs kādā no vēdiskās astroloģijas nozarēm. Lai arī Pančangas rokasgrāmata ir domāta kā skaidrojošais materiāls Pančangas Kalendāra lietotājiem, faktiski, tā ir izmantojama kā muhurtas...
Trešā grāma no sērijas "Laimīgas dzīves likumi" aizraujošā formā izskaidro, kas ir prāts , saprāts, jutekļi, laime, bēdas, smagā un labvēlīgā karma. Grāmatā Jūs iepazīsieties ar detalizēti izpētītu dziļo izpratni...
Trešā grāma no sērijas "Laimīgas dzīves likumi" aizraujošā formā izskaidro, kas ir prāts , saprāts, jutekļi, laime, bēdas, smagā un labvēlīgā karma. Grāmatā Jūs iepazīsieties ar detalizēti izpētītu dziļo izpratni...
Kā grāmatas sākumā rakstīju, ideja uzrakstīt grāmatu bija mans apzināts lēmums un došanas praktizēšana. 2014. gada rudenī biju uzaicināta uzstāties konferencē “Pārdošana formula”, kurā stāstīju par savu pieredzi pārdošanā....
DR. Torsunova veģetāro recepšu pavārgrāmata. „Mēs esam tas, ko mēs ēdam” – Vēdu skatījumā, tas ir ļoti taisnīgs apgalvojums. Te var papildināt, ka ļoti svarīgi ir tas – kur, kad un ar...