Amaranta sēklas tiek dēvētas par „spēka graudiem”. Amaranta sēklas nesatur glutēnu. Viegli sagremojams un tāpēc ieteicams pēc slimības atlabšanas periodā, kā arī badošanās un gavēšanas laikā. Sēklas ir augstvērtīgs olbaltumvielu,...
Bulgurs tiek gatavots, apstrādājot cieto kviešu graudus - attīrot, tvaicējot, žāvējot un samaļot īpašās akmens dzirnavās. Šīs apstrādes laikā bulgurs nezaudē graudos esošos vitamīnus. Bulgura putraimi ir vieni no veselīgākajiem,...
Kukurūzas milti ar kukurūzas mizu un dīgļiem. Šie kukurūzas milti būs uzturvērtībām bagātāki nekā parastie attīrītie kukurūzas milti. Izteiktāka garša un aromāts. Iesaka lietot dažādu maizīšu, plāceņu, pankūku cepšanai. Svars:...
Kukurūzas milti, kas radīti no attīrītiem kukurūzas graudiem, bez piemaisījumiem. Iesaka lietot dažādu maizīšu, plāceņu, pankūku cepšanai. No šiem rupjāka maluma miltiem varat pagatavot arī lielisku biezputru, jeb polentu, kas...
Kvinojas putraimi atgādina prosu, tā nav graudaugs, bet gan ietilpst balandu dzimtā. Kvinoju visā pasaulē novērtē tās bagātīgo uzturvielu dēļ. Kvinoja var būt ļoti laba alternatīva, ja atsakās no miltu...
Kvinojas putraimi atgādina prosu, tā nav graudaugs, bet gan ietilpst balandu dzimtā. Kvinoju visā pasaulē novērtē tās bagātīgo uzturvielu dēļ. Kvinoja var būt ļoti laba alternatīva, ja atsakās no miltu...
Kvinojas putraimi atgādina prosu, tā nav graudaugs, bet gan ietilpst balandu dzimtā. Kvinoju visā pasaulē novērtē tās bagātīgo uzturvielu dēļ. Kvinoja var būt ļoti laba alternatīva, ja atsakās no miltu...
Lazdu riekstu milti BIO. 100% lazdu riekstu milti, ko iegūst pēc eļļas ekstrakcijas. Augsts proteīnu, šķiedrvielu un minerālvielu (magnija, cinka, fosfora) saturs. Satur vitamīnu E un folskābi. Šos miltus var...
Milti no urid pupiņām, 1kg Melnās pupiņas audzē Dienvidāzijā. Melno pupiņu izcelsmes valsts ir Indija, kur tās audzē no seniem laikiem, un tās ir viens no visaugstāk vērtētajiem pākšaugiem Indijā. ...
Miltu maisījums lieliski piemērots roti, chapati vai vienkārši izmantojot jebkurā ēdiena izstrādājuma gatavošanai.Sastāvdaļas: pilngraudu milti (90,9%); miltu maisījums (sojas milti; auzas; isabgols; kukurūzas milti; turku zirņu milti).Svars: 1 kg ...
Pagatavošana: pannā ielejiet eļļu tik daudz, lai nosegtu panas apakšu. Uzkarsējiet eļļu. Kad eļļa ir uzkarsēta, tad ielieciet vienu papadamu eļļā un ar platāku lāpstiņu piespiediet papadamu pie pannas apakšas....
Pagatavošana: pannā ielejiet eļļu tik daudz, lai nosegtu panas apakšu. Uzkarsējiet eļļu. Kad eļļa ir uzkarsēta, tad ielieciet vienu papadamu eļļā un ar platāku lāpstiņu piespiediet papadamu pie pannas apakšas....
Pagatavošana: pannā ielejiet eļļu tik daudz, lai nosegtu panas apakšu. Uzkarsējiet eļļu. Kad eļļa ir uzkarsēta, tad ielieciet vienu papadamu eļļā un ar platāku lāpstiņu piespiediet papadamu pie pannas apakšas....