Populārs indiešu ēdiens - kartupeļi sieramoliņa (fenugreek, kasoori methi) mērcē.Sautējums ir paass, jo bagātināts ar čili un citām indiešu garšvielām.Sastāvs: kartupeļi 70%, sieramoliņa lapas 15%, saulespuķu eļļa, zaļais čili, ingvers,...
Gards, saldens baklažānu un garšvielu marinējums, kas Indijā pazīstams kā “Brinjal Pickle” Pataks autentiskie Indijas maisījumi lieliski garšo karijos. Piemēroti naan, pappadum vai sviestmaizēs. Lieliski papildina siltos ēdienus un arī salātus....
Šajā garšvielu pastā tiek apvienoti ķiploki, sarkanie čilli un ingvers. Mērce ir izteikti asa.Viens no pagatavošanas veidiem:1 paciņa Szechuan Chilli Ingvera ķiploku maisījuma garšvielu pastas 350 g lobītas garneles, 2...
Mee Goreng pasta (Indonēzijas gaumē) Sambal chilli, kas ir Indonēzijas virtuves viena no galvenajām sastāvdaļām, nodrošina nedaudz asu garšu. Mee Goreng (ar ceptām nūdelēm) recepte ir viena no populārākajiem Indonēzijas...
Garšaugu pasta Japāņu karijam (Kare Raisu) Japānā pazīstams kā "Kare Raisuäó" ir viegls karijs, kas pagatavots no kartupeļiem, burkāniem, sīpoliem un gaļu. To var arī pasniegt ar maizi vai nūdelēm....
Garlic Paste (Heera). Ķiploku pasta ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām Indijas virtuvē. Pastu gatavo no sasmalcināta ķiploka, pievienojot tiem olīvu vai augu eļļu. Sastāvdaļas: ķiploki (84%), ūdens, rapšu eļļa, cukurs,...
Ginger and Garlic Paste (Heera). Ķiploku un ingvera pasta ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām Indijas virtuvē. Tā sevī ietver divus no spēcīgākajiem dabiskajiem ārstniecība slīdzekļiem – ķiploku un ingveru. Parasti...
Ginger and Garlic paste.
Izmanto kā piedevu dažādu ēdienu pagatavošanā, piemēram salātiem, čatnijiem, rīsu ēdieniem vai fritētiem ēdieniem.
Sastāvs: ķiploki, ingvers, saulespuķu eļļa, sāls
Tilpums: 250ml
Uzglabāšana: vēsā un tumšā vietā. Pie 25 °C biezenis kļūst smērējams, to var sasildīt silta ūdens pledē. Pēc atvēršanas izlietot 6 nedēļu laikā. Kokosriekstu eļļa var atdalīties. Nesatur laktozi, glutēnu....