Sastāvdaļas: žāvētas aprikozes* (100%). *Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.Enerģiskā uzturvērtība (100g): enerģētiskā vērtība 1206 kJ/285 kcal; tauki: 0,5g, no tiem piesātinātās taukskābes 0g; ogļhidrāti: 63g, no kuriem cukuri 56g; olbaltumvielas:...
Čia sēklas iegūst no Meksikā un Dienvidamerikā augoša auga jau vairāk nekā 3000 gadus p.m.ē. Čhia sēklas lietoja jau Acteki. Senaas teiksmas stāsta, ka Acteku skrējēji un kareivji varēja iztikt...
Svarīgi! Godži ogas iedalās vairākās kvalitātes kategorijās. Dotās godži ogas kategorija ir aptuveni 280 ogas uz 50g. Jo mazāk ogu skaits uz 50g, jo godži ogas būs lielākas un vērtīgākas....
Kokosriekstu skaidiņas (vidēja maluma) ar samazinātu tauku saturu - satur par 20% mazāk tauku kā citi produkti. Kokosriekstu skaidiņas plaši izmantojamas dažādos ēdienos - cepumos, mafinos, vegāno kūku pamatnē, kā...
Kokosriekstu skaidiņas Bio (vidēja maluma). Kokosriekstu skaidiņas plaši izmantojamas dažādos ēdienos - cepumos, mafinos, vegāno kūku pamatnē, kā papildinājums muslim, granolai vai smūtijam. Tāpat arī Āzijas virtuvē tās bieži izmanto...
Mandeles ir uzturvielām bagātākie rieksti, tajās ir daudz kālija, magnija, fosfora un olbaltumvielu. Mandeles satur divreiz vairāk kalcija kā piens, tajās ir liels E, B grupas vitamīnu un dzelzs daudzums....
Mandeļu pārslas no mizotām mandelēm.Iesakām kūku dekorēšanai. Garša atvērsies, ja tās nedaudz apgrauzdēsit.Var pievienot pašu gatavotiem veselīgajiem batoniņiem vai brokastu maisījumiem.
Svars: 300g
Zīdkoka ogas tiek audzētas Āzijas valstīs. Ogas pēc garšas un izskata ir līdzīgas avenēm, tikai baltā krāsā un vēl saldākas par tām. Zīdkoka ogas lietojot iekšēji var palīdzēt novērst daudzas...