Mumbai Pav Bhaji - dārzeņu mix asajā mērcē. Viens no plašāk zināmajiem Āzijas fast-food ēdieniem, ko parasti bauda kopā ar maizi. Svars: 450g Sastāvdaļas: dārzeņi (sīpoli, kartupeļi, paprika, baklažāni) (48%),...
Okra sālījumā, 400g
Sastāvs: Okra 50%, ūdens 48%, sāls, citronskābe.
Pagatavošana: Pēc atvēršanas noliet sālsūdeni, uzsildīt un pagatavot pēc katra gaumes.
BIO Ābolu etiķis, nepasterizēts. Dabīgi fermentēts, 0,5% skābuma, nepasterizēts.Produkts nav filtrēts, ir dabīgi duļķains. Var pievienot salātiem, dzert atšķaidītu ar minerālūdeni un medu, izmantot kā dabīgu ķermeņa kopšanas līdzekli. Tilpums:...
Agaru iegūs no aļģēm. Aļģes ir bagātīgas ar jodu, kalciju, dzelzi un mikroelementiem. Šis recinātājs ir populārs veģetāriešiem un vegāniem. Nepiemīt specifiska garša vai smarža. Agaru nepieciešams uzkarsēt paralēli maisot...
Bietes ir bagātīgs dzelzs, kālija un magnija avots, kā arī tās satur ievērojamu daudzumu B grupas vitamīnus un C vitamīnus. Biešu pulveri var pievienot piena produktiem, dažādiem spēcinošajiem kokteiļiem, konditorejas...
Kraukšķīgi apcepti sīpoli.
Svars: 200g
Sastāvdaļas : Sīpoli (76%), Palmu eļļa, kviešu milti, sāls.
Gatavs lietošanai uzturā.
Var pievienot pie krēmzupām, gataviem ēdieniem kā piedevu vai vienkārši kā uzkodu.
Kokosriekstu krēmam piemīt bagātīgs kokosriekstu aromāts un tekstūra. To var sasmalcināt gabaliņos un pievienot gatavošanas procesā vai pirms lietošanas pārvērst kokosa pienā vai kokosa krējumā. Kokosriekstu krēms ir koncentrēts kokosriekstu...
Raksturīga izteikta kokosriekstu garša. Āzijas virtuvei raksturīgo ēdienu, kā arī desertu pagatavošanai. Pirms lietošanas saskalot.Sastāvdaļas: kokosriekstu ektrakts (60%), ūdens.Svars: 400ml
Rožūdens ir viens no indiešu ajurvēdisko deserta pagatavošanas sastāvdaļām. Izmantošana kosmētikā: Rožūdens ir viens no sen zināmākajiem un tradicionālākajiem sejas tonikiem/tīrītājiem. Dabīgs rožūdens attīra seju no acne un citām ādas...
Sojas pupiņas, 500g Sojas pupiņas ir unikālas ar to bagātīgo proteīnu daudzumu. No tām var pagatavot visdažādākos ēdienus visām gaumēm... Piemēram, sojas pienu, jogurtu, biezpienu, sieru (tofu), strukturēto soju (sojas...
Turku zirņi - pazīstams arī kā auna zirņi (angliski Chick-pea, vāciski Kirchenerdse, itāliski Cece, spāniski Garbanzo, latīniski Cicer arietinum) – viens no vecākajiem cilvēcei zināmajiem pākšaugiem.No nuta gatavotie ēdieni bija...
Vakame – japāņu brūnaļģe, visvairāk lietotā, jo ēdamas ir ne tikai lapas, bet arī saknes; dažās zemēs tā skaitās delikatese. Visbiežāk izmanto salātos, miso zupās. Kaltētas Wakame aļģēm piemīt vairāk...