Brūnie Basmati rīsi (Bio). Brūnie Basmati rīsi tiek dēvēti arī par pilngraudu rīsiem. Grauda nenopulētais apvalks piešķir šiem rīsiem izteiktu riekstainu garšu. Saglabātais grauda apvalks padara to bagātu ar šķiedrvielām...
Šiem rīsiem piemīt maiga riekstaina garša.Melnie gludie rīsi, pazīstami arī kā Melnie ketāna rīsi ar melnu / purpursarkanu membrānu ap graudiem. Paturiet prātā, ka gatavošanas laiks ir daudz ilgāks nekā...
Taizeme lepojas ar rīsu graudu daudzveidību, bet Riceberry rīsi ir vieni no nedaudzajiem, kas izceļas starp citiem, pateicoties unikālajai tumši purpursarkanajai krāsai un graudainajai formai. Tiem piemīt košļājama tekstūra un...
Piepūstie rīsi. Svars: 200g Šokolādes un rīsu konfektes. 100gr šokolādes, Piepūstie rīsi, Dekorēšanai der rieksti, kokosriekstu skaidiņas vai, kas cits pēc jusu gaumes. Izkausējiet šokolādi ūdens peldē, pakāpeniski pievienojiet piepūstos...
Rīsu nūdeles nesatur glutēnu un konservantus.Sastāvs: rīsu milti 89,2% tapiokas ciete 10,3%, sāls.Pagatavošana: Vārīt karstā ūdenī apmēram 3 - 5 minūtes. Var pievienot sautētus, tvaicētus dārzeņus, dažādas garšvielas, kokospienu. Improvizācijai...
Zaļās rīsu pārslas plaši izmanto Vjetnamas virtuvē un arī Indijā.Tās iesaka desertu pagatavošanai, uzkodu apviļāšanai (rīvmaizes vietā), brokastīs vai arī kā piedevu siiltajiem ēdieniem.Var lietot uzreiz, ja vēlas panākt kraukšķīgumu...
Rīsu nūdeles nesatur glutēnu un konservantus.Sastāvs: 90% Taizemes rīsi, 10% ūdens.Pagatavošana: Apliet ar siltu ūdeni uz apmēram 3 minūtēm. Kad nūdeles ir kļuvušas elastīgas, gatavojiet pēc saviem ieskatiem. Var pievienot...
Balto rīsu šķirne. Aromātiski rīsi, kuri vieglāk sagremojas nekā basmati šķirne. Uzturvērtība uz 100g: enerģētiskā vērtība 1529kj/365kcal; tauki 0,6g, no kuriem piesātinātās taukskābes 0g; ogļhidrāti 81g, no kuriem cukuri 0g;...