Amaranta sēklas tiek dēvētas par „spēka graudiem”. Amaranta sēklas nesatur glutēnu. Viegli sagremojams un tāpēc ieteicams pēc slimības atlabšanas periodā, kā arī badošanās un gavēšanas laikā. Sēklas ir augstvērtīgs olbaltumvielu,...
Bulgurs tiek gatavots, apstrādājot cieto kviešu graudus - attīrot, tvaicējot, žāvējot un samaļot īpašās akmens dzirnavās. Šīs apstrādes laikā bulgurs nezaudē graudos esošos vitamīnus. Bulgura putraimi ir vieni no veselīgākajiem,...
Kukurūzas milti ar kukurūzas mizu un dīgļiem. Šie kukurūzas milti būs uzturvērtībām bagātāki nekā parastie attīrītie kukurūzas milti. Izteiktāka garša un aromāts. Iesaka lietot dažādu maizīšu, plāceņu, pankūku cepšanai. Svars:...
Kviešu lipeklis (glutēns) ir graudu proteīns, un to iegūst no kviešiem. Tas ir īpaši ieteicams visiem pilngraudu konditorejas izstrādājumiem, konditorejas izstrādājumiem, kas izgatavoti no pašmaltiem graudiem, un maizes cepšanas receptēm....
Kvinoja atgādina prosu, tā nav graudaugs, bet gan ietilpst balandu dzimtā. Kvinoju visā pasaulē novērtē tās bagātīgo uzturvielu dēļ. Kvinoja var būt ļoti laba alternatīva, ja atsakās no miltu produktiem....
Milti no urid pupiņām, 500g Melnās pupiņas audzē Dienvidāzijā. Melno pupiņu izcelsmes valsts ir Indija, kur tās audzē no seniem laikiem, un tās ir viens no visaugstāk vērtētajiem pākšaugiem Indijā. ...
Miltu maisījums lieliski piemērots roti, chapati vai vienkārši izmantojot jebkurā ēdiena izstrādājuma gatavošanai.Sastāvdaļas: pilngraudu milti; miltu maisījums (sojas milti; auzas; isabgols; kukurūzas milti; turku zirņu milti).Svars: 1 kg
Omega 3 Mix ir organisko sēklu maisījums, kas dabiski bagāts ar Omega 3 taukskābēm. Sasmalcinātu čia, linu un mizotu kaņepju sēklu kombinācija maisījumam piešķir vieglu un patīkamu riekstu garšu. Omega...
Pagatavošana: pannā ielejiet eļļu tik daudz, lai nosegtu panas apakšu. Uzkarsējiet eļļu. Kad eļļa ir uzkarsēta, tad ielieciet vienu papadamu eļļā un ar platāku lāpstiņu piespiediet papadamu pie pannas apakšas....
Pagatavošana: pannā ielejiet eļļu tik daudz, lai nosegtu panas apakšu. Uzkarsējiet eļļu. Kad eļļa ir uzkarsēta, tad ielieciet vienu papadamu eļļā un ar platāku lāpstiņu piespiediet papadamu pie pannas apakšas....
Ragi (indiešu prosa) ir pamata ēdiens daudziem cilvēkiem, kuri dzīvo ļoti sausās vietās Indijā un Šrilankā. Ragi satur vairāk proteīnus, taukus un minerālus nekā rīsi vai kāds cits graudaugs. Tam...
Bagātināts ar dabas labestību, prosa ir bagātīgs šķiedrvielu, minerālu, piemēram, magnija, fosfora, dzelzs, kalcija, cinka un kālija, avots. Prosas ir ideāls veselīgs ēdiens. Tie ir mazi sīki prosas graudi. Lieliski...
Gari ir samalta tapioka - ciete, kas iegūta no kasava (Manihot esculenta) saknes. Tapiokas ciete ir ar maigām garšas īpašībām un tā veido dzidru, krēmīgu un viendabīgu struktūru. Tapiokas cietei...
Gari ir samalta tapioka, kas iegūta no kasava (Manihot esculenta) saknes.Mūsu tapiokas miltiem ir rupjšs malums. Tos iesakam izmantot mērču biezināšanai, plācenīšu(kotlešu) apviļāšanai, kā arī konditorejā. Tapiokas milti ir ar...
Tapioka - ciete, kas iegūta no kasava (Manihot esculenta) saknes. Tapiokas ciete ir ar maigām garšas īpašībām un tā veido dzidru, krēmīgu un viendabīgu struktūru. Tapiokas cietei piemīt labas ūdens...
Tempura mīklas maisījums. Tempura (apm.4-6 cilvēkiem):1 iepakojums Tempura maisījums240 ml ledus auksta ūdensEļļa cepšanai / fritēšanaiĒdiena pagatavošanas instrukcijas:1. Ielej mīklu maisījumā dziļā bļodā2. Pakāpeniski sajauciet ar ūdeni, līdz tas ir...
Valriekstu milti BIO. Izteikta riekstaina un saldena garša. Valrieksti satur Omega-3 taukskābes, alfa-linolskābi. Bagāti ar proteīniem un šķiedrvielām. Milti izmantojami dažādās kulinārijas receptēs. Iespējams aizstāt daļu kviešu miltu, uzlabojot izstrādājumu...