Rīsu nūdeles nesatur glutēnu un konservantus.Sastāvs: 90% Taizemes rīsi, 10% ūdens.Pagatavošana: Apliet ar siltu ūdeni uz apmēram 3 minūtēm. Kad nūdeles ir kļuvušas elastīgas, gatavojiet pēc saviem ieskatiem. Var pievienot...
Soba ir smalkas, pelēkbrūnas griķu un kviešu nūdeles. Tās ir iecienītas japāņu kulinārijā, kur tās tiek pasniegtas ar dažādām mērcēm, zupās, salātos u.c. ēdienos, aizstājot parastās nūdeles.Sastāvs: kviešu milti 84%,...
Šīm nūdelēm ir dzeltena krāsa, bet to nedod ola, kā varētu šķist, bet ļoti sārmaina viela, kas, saistoties ar kviešu olbaltumvielām, padara tās dzeltenīgas. Vielu sauc par Jianshui (japāņu valodā...
Rīsu nūdeles nesatur glutēnu un konservantus.Sastāvs: rīsu milti 89,2% tapiokas ciete 10,3%, sāls.Pagatavošana: Vārīt karstā ūdenī apmēram 3 - 5 minūtes. Var pievienot sautētus, tvaicētus dārzeņus, dažādas garšvielas, kokospienu. Improvizācijai...
Izteikti apaļas, platas un krēmīgi baltas, smalkas nūdeles. Tām ir maiga garša, bet tekstūras ziņā tās ir izteikti slidenas.Tās ir iecienītas japāņu kulinārijā, kur tās tiek pasniegtas ar dažādām mērcēm,...
Somen nūdeles ir apaļas, ļoti smalkas un veido pamatu daudziem japāņu virtuves ēdieniem. Garšīgās Tomoshiraga Somen nūdeles ir lieliski piemērotas zupu, sautējumu vai aukstu japāņu salātu pagatavošanai. Maratsune Tomoshiraga Somen...
Sastāvdaļas: kviešu milti, spinātu pulveris (5%), ūdens, sāls. Izcelsmes valsts: Taivāna Pagatavošana: nūdeles vārīt 2-3 minūtes pēc tam nogrieziet zemāku temperatūru un paturiet vēl aptuveni 2 minūtes. Nolejiet lieko ūdeni...
Shirataki nūdeles ir izgatavotas no konjac pulvera un ir īpaši populāras Japānā un Ķīnā. Šīs nūdeles nesatur lipekli un ir ar zemu ogļhidrātu saturu, tāpēc tās īpaši labi iederas veselīgā,...
Saldo kartupeļu nūdeles.Sastāvs: saldo kartupeļu ciete (modificēta) 88%, ūdens, sāls.Pagatavošana: Vārīt karstā ūdenī apmēram 6 - 10 minūtes. Var pievienot sautētus, tvaicētus dārzeņus, dažādas garšvielas, kokospienu. Improvizācijai nav robežu! Uzglabāšana: sausā...
Nūdeles ir ļoti smalkas - 1 mm biezumā, 2 mm platumā un 24 cm garumā. Sastāvdaļas: kviešu milti (99%), sāls. Alergēni izcelti. Gatavošanas metode: patur 3 minūtes verdošā ūdenī un...
Soba jeb griķu nūdeles ir iecienītas Japānā.Paeksperimentējiet savā virtuvē ar šo lielisko produktu.Sastāvs: griķu milti 15%, kviešu milti 84%, sāls.Pagatavošana: Uzvāriet ūdeni, paturiet nūdeles 3 min. verdošā ūdenī. Tad noskalojiet...