Agaves sīrups - agaves auga nektārs ir dabisks saldinātājs, ko izmanto cukura vietā. Agaves sīrups ir 1.5 reizes saldāks kā cukurs un tam ir nesalīdzināmi zemāks glicēmiskais indekss. Agave satur...
Malts cukurniedru cukurs. Jaggery ir nerafinēts cukurniedru cukurs. Jaggery izmanto kā sastāvdaļu gan saldiem, sāļiem un lēcu zupas ēdieniem. Pievienojot cukurniedru cukuru ēdieniem, jūs varat līdzsvarot tā pikantumu, skābumu vai...
100% dabīgs bioloģisks kakao pulveris. Kakao pulveri iegūst samaļot kakao pupiņas. Tas ir augstvērtīgs antioksidantu, minerālvielu, īpaši magnija avots. Kakao piemīt libido veicinošas īpašības un tas satur serotonīnu, kas atzīts...
Cukurniedru pūdercukurs. Tas ātri izšķīst, tāpēc ir lieliski piemērots lietošanai glazūrās, sviesta krēmos un glazūrās, kā arī dažās konfektēs, kā arī kūku un cepumu noputēšanai pēc to izcepšanas. Neto svars:...
Dateļu sīrups Bio.
Sastāvdaļas: žāvētas dateles 79%, dzeramais ūdens.
Uzglabāt sausā, tumšā vietā un sargāt no siltuma. Alergēni. Var saturēt glutēnu.
Ražots: ČehijaTilpums: 250ml
Dateļu sīrups.100% dabīgs saldinātājs. Satur visas vērtīgās minerālvielas un vitamīnus ko dateles.Pievienojat saldajiem ēdieniem un dzērieniem. Lieliski bagātina arī sāļos ēdienus.Pārlejiet pankūkām un baudiet eksotisku garšu!Sastāvs: 100% dateļu sulaIrāna
100% dabīgs saldinātājs bez piedevām. Eritritols dabiskā veidā ir bumbieros, melonēs un sēnēs. Pēc garšas maksimāli tuva garša cukuram, salduma attiecība pret cukuru ir : 0,7. Neietekmē cukura līmeni asinīs...
100% tīrs kristālsāls no Himalaju reģiona. Absolūti dabīgs minerāls, bez piemaisījumiem. Himalaju rozā sāls ir bagāts ar daudzām dziednieciskām īpašībām: uzlabo asinsriti, pazemina asinsspiedienu, izvada no organisma smagos metālus. Svars...
Cukurniedru cukurs Jaggery ir ļoti populārs indiešu virtuvē un ajurvēdā.Tam ir plašs pielietojums gan saldajos ēdienos, gan sāļajos, gan dzērienos un konditorejā.Svars 1kg.
Augstākās kvalitātes Bio kļavas sīrups no Kanādas. Dabisks saldinātājs, ko izmanto saldajiem ēdieniem, desertiem un smūtijiem. Var izmantot cukura vai medus vietā. Uzglabāt tumšā vēsā vietā. Enerģiskā uzturvērtība uz 100g:...
Kokosriekstu iebiezinātais piens ar cukuru. Uzglabāšana: pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 5 dienu laikā. Iespējama produkta noslāņošanās, tādā gadījumā vienkārši apmaisīt. Nesatur laktozi, glutēnu. Piemērots vegāniem. Sastāvdaļas: kokosriekstu piens (kokosriekstu...
Ksilitols ir balta kristāliska cukura aizstājējs. Mūsu ksilitols ir iegūts no bērza koka. Tas ir populārs saldinātājs diabēta slimnieku diētai, jo tas var absorbēties lēnāk nekā cukurs, un tas neveicina...
Melnais sāls (Kala Nimak). Melnais sāls – ir dabisks neattīrīts sāls, kas satur sērūdeņradi un ir bagāts ar jodu, kāliju, sēru, dzelzi un citiem mikroelementiem. Tā galvenā vērtība ir spēja...
Melnais sāls (Kala Nimak). Melnais sāls – ir dabisks neattīrīts sāls, kas satur sērūdeņradi un ir bagāts ar jodu, kāliju, sēru, dzelzi un citiem mikroelementiem. Tā galvenā vērtība ir...
Nerafinēts palmu cukurs (gabaliņos).
Izmanto kā sastāvdaļu gan saldiem, sāļiem un lēcu zupas ēdieniem. Pievienojot palmu cukuru ēdieniem, jūs varat līdzsvarot tā pikantumu, skābumu vai sāļumu.
Svars: 200g
Nerafinēts palmu cukurs. Lietošana: noņemiet vāciņu ar aizsargplēvi un ievietojiet uz 3-5 minūtēm mikroviļņu krāsnī atkausēšanas režīmā. Izņemiet no mikroviļņu krāsns izmantojot aizsargcimdus. Palmu cukurs kļūs mīksts un vieglāk lietojams....
Sāļās karameles kokosriekstu mērce ar jūras sāli. Uzglabāšana: pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 7 dienu laikā. Iespējama produkta noslāņošanās, tādā gadījumā vienkārši apmaisīt. Nesatur laktozi, glutēnu, soju. Piemērots vegāniem. Sastāvdaļas:...