Alubia pupiņas ir cietas pēc savas konsistences un tāpēc pirms vārīšanas iesakam tās uz nakti izmērcēt ūdenī. Šīs pupiņas ir ļoti populāras dažādos veģetāros ēdienos, jo satur daudz proteīna. Var...
Teksturēts augu proteīns ir izgatavots no organiskā zirņu proteīna, faba proteīna un šķipsniņa sāls. Ražošanas procesā nav pievienots mākslīgs aromatizētājs vai apzināti pievienotas vielas. Piesūciniet ar ūdeni pievienojot tam 1:2...
Belugas lēcas jāvāra aptuveni 30 līdz 40 minūtes, un pēc vārīšanas tās saglabās savu stingro formu. Tās var ēst gan siltas, gan atdzesētas, tāpēc būs lielisks pamats dažādiem salātiem, kuriem...
Chana Dal satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagātīgs ar proteīniem. Šo dālu ražo no brūnajiem turku zirņiem, tos nomizojot un zirņus sašķeļot. Lieliski garšo novārīts ar šķipsniņu kurkumas, indiešu...
Chana Dal satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagātīgs ar proteīniem. Šo dālu ražo no brūnajiem turku zirņiem, tos nomizojot un zirņus sašķeļot. Lieliski garšo novārīts ar šķipsniņu kurkumas, indiešu...
Viena no galvenajām sastāvdaļām Kičari pagatavošanā. Labi garšos arī zupās un mērcēs. Dals bagāts ar dzelzi un B grupas vitamīniem, bez tam tas ir galvenais olbaltuma avots vēdiskajā kulinārijā. Moong...
Viena no galvenajām sastāvdaļām Kičari pagatavošanā. Labi garšos arī zupās un mērcēs. Dals bagāts ar dzelzi un B grupas vitamīniem, bez tam tas ir galvenais olbaltuma avots vēdiskajā kulinārijā. Moong...
Dzeltenās lēcas izmanto biezeņu, biezputru, zupu, sautējumu un pat plācenīšu pagatavošanai. Piemīt maiga garša.
Svarīgi: Šīs lēcas nebūs tādas pašas kā Moong dāls.
Neto masa: 500g
Kala zirņi satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagāti ar proteīniem. Nomizoti un sašķelti kala zirņi pazīstami kā chana daal.
Pirms vārīšanas iesakam uz nakti izmērcēt ūdenī.
Svars: 500g
Melnās pupiņas.
Pagatavošana: pirms lietošanas nomazgājiet un atstājiet bagātīgā ūdens daudzumā mērcēties vismaz 12 stundas. Pēc tam pupiņas var vārīt.
Svars: 350g
Šīm pupiņām piemīt bagātīga, nedaudz salda garša. Varat vārīt kopā ar garšvielām un rīvētu kokosriekstu, kā arī taisīt biezus karijus un dālus. Labi padodas diedzēšanai. Salātos garšīgi izdiedzētas moth pupiņas...
Krēmīgi baltās pupiņas ar melno zīmīti jeb "actiņu" ir izcili garšīgas pat bez jebkādām garšvielām. Tās var pievienot zupām, dāliem vai gatavot pastas, kuras lietot uzkodām.
Svars: 500g
Tālajos Austrumos šīs pupiņas mēdz uzskatīt par augstvērtīgākajām. Austrumāzijas virtuvē adzuki pupiņas bieži ēd saldinātas. Adzuki ir vairāk cukura nekā citās pupiņās, tādēļ tās izmanto arī desertu un saldo ēdienu...
Tapioka ir ciete, kas iegūta no maniokas (cassava) saknes. Tie ir gludi apaļi graudi, kas atrodami slavenajā burbuļtējā. Tos arī plaši izmanto, lai pagatavotu kichi badošanās laikā. 500g
Indijā šīs lēcas sauc arī par Ulundhu. Šīm lēcām piemīt delikāta riekstu garša un izmanto pagatavojot dažādas zupas, sautējumus, mērci makaroniem un pikantos dālus.
Svars: 500g
Indijā šīs lēcas sauc arī par Ulundhu. Šīm lēcām piemīt delikāta riekstu garša un izmanto pagatavojot dažādas zupas, sautējumus, mērci makaroniem un pikantos dālus.
Svars: 500g
Sarkanās pupiņas, dēvētas arī par čili pupiņām, lielisks vitamīna B9, šķiedrvielu un magnēzija avots. Tase vārītu pupiņu satur apmēram pusi nepieciešamās šķiedrvielu dienas devas cilvēka uzturā. Ieteicamas arī sirds slimību...
Urid split chilka lēcas plaši izmanto visā Indijā. No šīm lēcām var gatavot zupas, mērces, kraukšķīgās pankūkas. Pupas un lēcas satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagāti ar proteīniem. Svars:...