Populārs indiešu ēdiens - kartupeļi sieramoliņa (fenugreek, kasoori methi) mērcē.Sautējums ir paass, jo bagātināts ar čili un citām indiešu garšvielām.Sastāvs: kartupeļi 70%, sieramoliņa lapas 15%, saulespuķu eļļa, zaļais čili, ingvers,...
Gards, saldens baklažānu un garšvielu marinējums, kas Indijā pazīstams kā “Brinjal Pickle” Pataks autentiskie Indijas maisījumi lieliski garšo karijos. Piemēroti naan, pappadum vai sviestmaizēs. Lieliski papildina siltos ēdienus un arī salātus....
Šajā garšvielu pastā tiek apvienoti ķiploki, sarkanie čilli un ingvers. Mērce ir izteikti asa.Viens no pagatavošanas veidiem:1 paciņa Szechuan Chilli Ingvera ķiploku maisījuma garšvielu pastas 350 g lobītas garneles, 2...
Dateļu pasta bez mākslīgiem konservantiem, krāsvielām un garšu pastiprinātājiem. Šī dateļu pasta satur dzelzi, magniju, vitamīnus, folskābi un citas uzturvielas. Lieliski piemērota kā garšviela konditorejas izstrādājumiem: cepumiem, kūkām un dažādiem...
Lai iegūtu piesātinātu, bagātīgu un autentisku garšu, izmēģiniet Pataks Garam Masala pastu. Pagatavots no aromātisku garšvielu, tomātu, melno piparu un kanēļa maisījuma. Ja jums ir noskaņojums uz pikantu ēdienu, pasniedziet...
Izsmalcināta garša un īpaši gluda tekstūra - jaunais Indijas riekstu sviests ir klāt! Tas ir ideāli piemērots jebkurai brokastu bļodai. Turklāt jūs varat pievienot to kā piedevu savām iecienītākajām svētdienas...
Dārzeņu karija pasta. Sayur Lodeh ir krāsains dārzeņu maisījums kokosriekstu mērcē, kas pasniegts ar rīsiem. Šis ēdiens ir ļoti populārs starp veģetāriešiem. Nav pievienoti MSG (E 621 - Mononātrija glutamāts),...
Mee Goreng pasta (Indonēzijas gaumē) Sambal chilli, kas ir Indonēzijas virtuves viena no galvenajām sastāvdaļām, nodrošina nedaudz asu garšu. Mee Goreng (ar ceptām nūdelēm) recepte ir viena no populārākajiem Indonēzijas...
Kimči mērce.Kimči būtībā ir latviešu skābēto kāpostu līdzinieki, protams, ar savas izcelsmes vietas akcentiem, bagātināti nevis ar ķimenēm vai dzērvenēm, bet aso piparu (čili), ingveru, ķiplokiem.Sastāvs: ķiploki 30%, ūdens, cukurs,...
Ginger and Garlic paste.
Izmanto kā piedevu dažādu ēdienu pagatavošanā, piemēram salātiem, čatnijiem, rīsu ēdieniem vai fritētiem ēdieniem.
Sastāvs: ķiploki, ingvers, saulespuķu eļļa, sāls
Tilpums: 250ml